13 de abril de 2011

Klaus Nowak, Netejador de clavegueres

Aquest llibre tracta d'un xiquet anomenat Klaus Nowak que viu amb el seus avis i és molt pobre. Quan va complir setze
Va intentar aconseguir algun treball però no li acceptaren en ningú perquè no sabia fer moltes coses. Klaus pensava que els netejadors de clavegueres por,
Al dia següent es veia amb la granota gris que tenia posada. Quan es va ficar a les clavegueres, una xica anomenada
Un dia, a casa dels Nowak, va cridar a la porta un senyor anomenat: Roger
Un dia en les clavegueres Klaus es va encontrar amb la polsera i es va sorprendre i va cridar al senyor anys va deixar l'escola pública a la que anava y es va quedar molt sol i els seus avis li tenien que donar algunes classes, però ells no sabien molt.perquè sempre estaven baix terra i quan eixien era molt tenebrós. Un amic dels seus avis va dir si volia ser netejador de clavegueres, Klaus no volia perquè li semblava un ofici brut però com no tenia que triar, va acceptar.Billie, le va ensenyar tot, y Klaus pensà que no era un ofici tan brut. Hoover que estava molt malalt i va demanar a Klausb que trobara la polsera de la seua neta anomenada Ana Hoover, va dir que la polsereta se le va caure a les clavegueres i que posaven les inicials A. H. . Klaus va dir que podia comptar amb ell i se'n va anar.Hoover i li va dir que a l'endemà aniria a recollir-la.l'avi.
Al final, van fugir per la claveguera i van detindre als lladres.
Jo recomane este llibre encara que és un poquet difícil de llegir perquè està en valencià. de Klaus va mirar en el periòdic i va dir que hi havia uns lladres en la ciutat i que robaven joies de l'agencia Arlena Hildegarde. Klaus va pensar, i se n'adonà de que el senyor Hoover era un d'ells!

3 comentarios:

Diego dijo...

Lo he puesto en valenciano porque el libro estaba, en valenciano.

luz dijo...

Muy bien Diego, mejor en valenciano.

Diego dijo...

Oye, ¿porque esta líado y con colores?